Laia Taulats en la segona cita de la IFSC Copa d’Europa Juvenil de Bloc 2024 disputada en la localitat portuguesa de Soure

Laia Taulats en la segona cita de la  IFSC Copa d’Europa Juvenil de Bloc 2024 disputada en la localitat portuguesa de Soure

Principat d’Andorra, 21 d’abril de 2024. Aquest cap de setmana la Federació Andorrana de Muntanyisme ha comptat amb l’atleta Laia Taulats com a representant en la segona prova de la Copa d’Europa d’Escalada Juvenil de Bloc celebrada a Soure, Portugal, on s’han congregat les joves promeses del vell continent. 

Gairebé 200 joves atletes són els que han participat, repartits entre les sis categories de la competició,  integrada en el calendari de la Federació Internacional d’escalada Esportiva (IFSC), la qual compta amb la participació d’alguns atletes que competiran en els Jocs Olímpics de París 2024. Per tant, l’emoció viscuda i l’alt nivell ha estat garantit en el Pabellón Encosta do Sol durant la jornada d’avui i el que vindrà sent tot el cap de setmana.  

En les rondes de les classificatòries, preparades per a completar 6 blocs (3+3) en 4 minuts, la categoria Youth A femenina hi han pres part un total de 46 atletes.

Laia Taulats ha realitzat 1 Top i 5 zones, acabant en 41è lloc. El nivell de les contrincants és molt elevat, Taulats va fer una molt bona primera ronda on va aconseguir 1 top i 3 boulders, però en la segona ronda, per una mala gestió del temps es va quedar a les portes de realitzar dos tops finals. “El rendiment de Laia ha millorat en positiu respecte a la darrera competició efectuada a Itàlia, i per tant el progrés i les expectatives són bones de cara a la següent cita que s’efectuarà del 2 al 5 de maig a la població de Graz, Àustria”, conclou el representant tècnic de la FAM que l’ha acompanyat, Guillermo Martínez. 


Enllaç resultats

Enllaç imatges