Marc Gasa assoleix el Top 5 a la Skyrace Trencacims, prova puntuable per a les Skyrunner National Series

Marc Gasa assoleix el Top 5 a la Skyrace Trencacims, prova puntuable per a les Skyrunner National Series

Principat d’Andorra, 5 de maig de 2024. Aquest matí, els nostres atletes masculins de l’equip nacional de curses de muntanya han participat a la Skyrace Trencacims, prova puntuable per a les Skyrunner National Series així com pel Campionat d’Espanya per autonomia en la distància Skyrace. Arnau Soldevila i Marc Gasa han completat 34 kilòmetres amb 2.400 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada al poble de Paüls, els nostres atletes andorrans han donat el seu màxim en aquesta segona prova internacional de la temporada.

Marc Gasa ha completat una excel•lent Skyrace, completant els 34 kilòmetres en 3h22’37”, travessant la línia de meta en 5a posició. Arnau Soldevila ha completat la prova en 4h28’06”. Soldevila no ha tingut bones sensacions acumulant molèties físiques en el recorregut. Ha baixat molt el seu ritme de cursa però ha lluitat cada kilòmetre per a poder travessar la línia de meta.


Enllaç imatges

Enllaç resultats