Ariadna Fenés assoleix la 8a plaça a la Skyrace Gorges du Tarn, puntuable per a les Skyrunner World Series

Ariadna Fenés assoleix la 8a plaça a la Skyrace Gorges du Tarn, puntuable per a les Skyrunner World Series

Principat d’Andorra, 18 de maig de 2024. Aquest matí, el nostre equip nacional de curses de muntanya ha disputat la Skyrace Gorges du Tarn, a França. Ariadna Fenés en la categoria femenina i Arnau Soldevila i Marc Gasa en la masculina, han pres part d’aquesta segona prova internacional de la temporada, puntuable per a les Skyrunner World Series.

Amb sortida i arribada al poble de Ste. Enimie, l’èlit d’aquest esport ha hagut de completar 25 kilòmetres de distància amb 1.900 metres de desnivell positiu en un traçat exigent al massís central entre els Alps i els Pirineus.

En la categoria femenina, la millor andorrana ha estat Ariadna Fenés, finalitzant els 25 kilòmetres en una excel•lent 8a plaça, en un temps final de 3h01’38”.

En la categoria masculina, Marc Gasa segueix amb un inici de temporada molt bo. L’andorrà ha completat la Skyrace en 16a posició en un temps final de 2h32’35”. Arnau Soldevila ha travessat la línia de meta en 39a posició, en un crono final de 2h51’17”.


Enllaç imatges d’interès

Enllaç resultats