Ariadna Fenés assoleix la 6a posició mundial a la HOCHKÖNIG SKYRACE® d’Àustria

Ariadna Fenés assoleix la 6a posició mundial a la HOCHKÖNIG SKYRACE® d’Àustria

Marc Gasa completa els 31 kilòmetres dins del TOP10, en una excel·lent 9a posició general

 

Principat d’Andorra, 1 de juny de 2024. Aquest matí, s’ha disputat, a la població de Maria Alm, Àustria, la tercera prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya d’enguany.

Marc Gasa i Ariadna Fenés han estat els dos representants andorrans que han pres part de la línia de sortida amb corredors de més de trenta països diferents. Cal destacar que les condicions de cursa han estat molt dures, amb un fred i una pluja intensa que han fet encara més dur el traçat austríac.

Ariadna Fenés segueix completant un inici de temporada de somni assolint la 6a posició mundial. Fenés ha travessat la línia de meta en un crono de 4h29’44”. Destacar que Fenés l’any passat ja va completar una excel·lent Skyrace, aconseguint la 5a posició general. Enguany, en un traçat diferent, la corredora andorrana ha rebaixat en 5 minuts el seu anterior crono i ha tornat a estar dins del TOP10 femení.

Marc Gasa, per la seva part, també ha completat una molt bona cursa, corrent els més de trenta kilòmetres en un temps de 3h36’04”, assolint la 9a posició general en la categoria masculina, entrant dins del TOP10. En l’edició anterior, va travessar la línia de meta en 13a posició.


Enllaç resultats

Enllaç Imatges d’interès