Louis Doumas i Anna Pujol guanyen la Casamanya Extrem, 2a prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra

Louis Doumas i Anna Pujol guanyen la Casamanya Extrem, 2a prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra

Principat d’Andorra, 8 de juny de 2024. Aquest dissabte, ha tingut lloc a la parròquia d’Ordino la Casamanya Extrem Vertical Race, tercera prova dins del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra. Com ja és habitual, la prova ha comptat amb tres circuits diferents en funció de la categoria. Cal destacar que també ha estat la primera prova dins la 2a edició de la Copa d’Andorra de curses de muntanya de modalitatat Vertical i primera vegada que puntuava per la Copa Catalana de curses Verticals.

A les nou del matí ha sortit la primera de les proves: La Casamanya Extrem amb 5 kilòmetres de distància 100% verticals i un desnivell positiu de 1.440 metres. La sortida s’ha situat al poble d’Ordino i l’arribada estava al cim del Casamanya. Aquesta primera prova era puntuable per a les categories sèniors dins la Copa d’Andorra (sènior O19/ U20/ O40 i O50).

Una hora més tard s’ha donat el tret de sortida, des del kilòmetre 9 del Coll d’Ordino les altres dues proves: El circuit Clàssic amb 3,5 kilòmetres de distància i 760 metres de desnivell positiu per a les categories U18 i U16 i el Circuit Mini amb 2,4 kilòmetres verticals i 400 metres de desnivell positiu per a les categories U14 i U12. La Clàssic ha situat la seva arribada al Pic del Casamanya, com en la Extrem i la Mini a meitat de la pujada mítica al cim.

En la categoria sènior femenina, la guanyadora ha estat Anna Pujol , completant el circuit vertical en un crono de 1h12’05”. La segona classificada ha estat Silvia Lara amb un temps final de 1h12’22”. Ha completat aquest podi femení de la primera prova Vertical de la temporada la francesa Charlotte Cotton amb un crono final de 1h13’32”.

En la categoria sènior masculina el més ràpid en completar els 5 kilòmetres verticals ha estat el francès Louis Doumas amb un temps final de 58’16”. L’han acompanyat al podi Jordi Bolet i Jordi Alís en uns cronos finals de 59’31” i 1h00’19” respectivament.


Enllaç classificació

Enllaç imatges d’interès