Ariadna Fenés guanya la Skyrace de Mercantour, prova puntuable per a les Skyrunner World Series

Ariadna Fenés guanya la Skyrace de Mercantour, prova puntuable per a les Skyrunner World Series

Arnau Soldevila completa la cursa en una excel·lent 15a posició general

Principat d’Andorra, 23 de juny de 2024. Aquest matí, s’ha disputat, a la població de Côte d’Azur, França, una nova prova internacional marcada dins el calendari de l’Equip Nacional de curses de muntanya d’enguany. Arnau Soldevila, Ariadna Fenés i Magalí Salomon com a convidada han estat els tres representants andorrans que han pres part de la línia de sortida de la Skyrace de Mercantour. L’elit mundial d’aquest esport ha completat 30 kilòmetres de distància amb 2.150 metres de desnivell positiu.

Ariadna Fenés guanya la Skyrace de Mercantour, dominant la cursa de principi a fi, completant-la en 3h13’40”. Fenés segueix sumant increïbles resultats. Aquesta victòria arriba després de la victòria a la Trail 100, a Andorra.

Arnau Soldevila, per la seva part, ha travessat la línia de meta en un temps de 2h55’36, en una molt bona 15a posició. Soldevila torna al circuit internacional puntuable per a les Skyrunner World Series amb força. Per finalitzar, Magalí Salomon també ha assolit una molt bona 18a plaça, acabant la prova en 4h00’42”.


Enllaç resultats