Thomas Pereiro assoleix la 11a posició a la Vertical Race dins dels Youth Skyrunning World Champs a Montenegro

Thomas Pereiro assoleix la 11a posició a la Vertical Race dins dels Youth Skyrunning World Champs a Montenegro

Principat d’Andorra, 28 de juny de 2024. Aquest matí, ben d’hora, a les 7 del matí s’ha disputat, a Bar, Montenegro, la primera prova dins dels Youth Skyrunning World Champs. Els nostres tres atletes juvenils seleccionats han estat presents en la línia de sortida d’aquesta Vertical Race amb 5 kilòmetres de distància i 1.000 metres de desnivell positiu.

El millor resultat en quan a posició final l’ha assolit Thomas Pereiro, completant la primera prova dels Mundials Juvenils en una hora justa. Pereiro, en la seva categoroa Youth A, ha finalitzat en 11a posició.

Per la seva banda, Adrià Isal, en la categoria Youth B, ha completat la prova en un temps final de 58’45”, en 21a plaça, a tocar del TOP 20. Finalment, en la categoria U23, Gerard Rogé ha realitzat aquesta Vertical Race en 54’53”, en la 28a posició.


Enllaç resultats

Enllaç imatges