Thomas Pereiro assoleix la 9a posició a la Skyrace dins dels Youth Skyrunning World Champs a Montenegro

Thomas Pereiro assoleix la 9a posició a la  Skyrace dins dels Youth Skyrunning World Champs a Montenegro

Principat d’Andorra, 30 de juny de 2024. Aquest matí, el nostre equip nacional juvenil andorrà seleccionat per a disputar els Youth Skyrunning World Champs ha participat en la segona prova d’aquesta gran cita internacional. Les categories Youth A i B han hagut de córrer 12 kilòmetres i 800 metres de desnivell positiu metre que els U23 han hagut de completar una Skyrace més exigent de 21 kilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu.

El millor resultat andorrà ha estat Thomas Pereiro, completant la segona prova dels Mundials Juvenils en 1h12’19”. Pereiro, en la seva categoria Youth A, ha finalitzat dins el TOP 10, assolint la 9a posició mundial.

Per la seva banda, Adrià Isal, en la categoria Youth B, ha completat la prova en un temps final de 1h12’37”, en 22a plaça, a tocar, com en la Vertical Race, del TOP 20. Finalment, en la categoria U23, Gerard Rogé ha abandonat la cursa en trobar-se amb molèsIes estomacals.


Enllaç resultats

Enllaç imatges