Els joves tecnificats d’escalada de la FAM en el Campionat d'Aragó d'Escalada en Bloc

Els joves tecnificats d’escalada de la FAM en el Campionat d'Aragó d'Escalada en Bloc

Principat d’Andorra, 7 de juliol de 2024. Ahir dissabte, els joves tecnificats d’escalada de la FAM, han estat al Campionat d’Aragó d’Escalada en Bloc, dins de l’IV Open Indoorwall de Jaca. Ells són Maissane Poulain i Pol Sagartal que han competit en categoria absoluta, mentre que en categoria sub 14 han estat Ona Fernández, Janna March, Judith Esteban i Jan Majoral.

La competició pel títol autonòmic s’ha disputat al costat de la prova Open en una jornada perquè tots els aficionats coneguin i gaudeixin d’aquesta modalitat esportiva i que també ha destacat pels premis econòmics per als guanyadors.

En l’escalada en bloc, els esportistes han hagut de superar sense corda, rutes de només uns quatre metres d’alçada, però de gran dificultat tècnica, després d’uns minuts d’observació, podent repetir l’intent si no el completaven. Durant el matí del dissabte, a partir de les 9.30, es van celebrar les rondes de les classificatòries i els vuit millors de cada categoria van passar a les finals, que es van disputar durant la tarda.

El Campionat d’Aragó d’Escalada en Bloc ha comptat amb blocs específics, segons el reglament, a més, l’organització de Indoorwall Jaca ha ofert als inscrits en la modalitat open i amateur fins a 50 blocs de diversos graus de dificultat per a mostrar les seves habilitats i exercitar-se, amb premis de material esportiu per als qui suméssin més puntuació.

Per part dels nostres joves tecnificats, els resultats han estat completament satisfactoris, en categoria sub14 femenina, Janna March ha quedat en 8a posició, Judith Esteban en 9a posició, Ona Fernández en 13a posició, mentre que Jan Majoral en 11a posició.

En la categoria absoluta masculina, Pol Sagartal va aconseguir la 10a posició i en absoluta femenina, Maïssane Poulain finalitza en 7a posició.


Enllaç imatges i classificació